Retourbeleid

Het kan voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Dit heet herroepingsrecht.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 3,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via contact@autoflowerbank.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met contact@autoflowerbank.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst met Autoflowerbank te herroepen. Deze herroepingsperiode eindigt 14 dagen na dag 1, waarop u of iemand die namens u handelt (niet de bezorgdienst) de definitieve levering in ontvangst neemt.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht, wordt u vriendelijk verzocht om eerst Autoflowerbank hierover te informeren zodat wij uw betalingsgegevens kunnen verifiëren. Dit kunt u doen via e-mail: contact@autoflowerbank.nl. Nadat u dit gedaan heeft kunt u een melding van herroeping doorgeven middels ons retourformulier.

Voorwaarden

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Geld terug

Als je gebruikmaakt van je retourrecht, worden alle betalingen (inclusief verzendkosten) binnen 14 dagen teruggestort. Als je het product zonder voorafgaande kennisgeving hebt geretourneerd, kunnen we de gemaakte verzendkosten niet vergoeden. Soms vragen we een trackingcode als bewijs van retour voordat we de betaling terugstorten.