Over ons

Over ons

Over ons
Autoflowerbank is opgericht met het doel om meer mensen aan het kweken te krijgen! Dit doen wij door producten van een hoge kwaliteit aan te bieden tegen een scherpe prijs. Maar zeker bij ons geldt: kwaliteit staat voorop!

Autoflowerzaden
De naam zegt het al: al sinds onze oprichting zijn wij gespecialiseerd in autoflowerzaden. Dit is voortgekomen uit het feit dat wij denken dat dit voor veel mensen dé manier is om op een toegankelijke manier te beginnen met kweken! Autoflowers nemen minder ruimte in, weinig voedingsbehoefte en hebben geen verandering in lichtcyclus nodig. Dat scheelt in opstartkosten terwijl je er een net zo groot plezier uit haalt. Zowel van het kweken zelf als daarna.

Kwaliteit
We streven er naar om jou de beste producten te leveren. Hierdoor wordt het kweken een plezierige en eenvoudige ervaring. Wij werken samen met de beste mensen om een zo hoog mogelijke kwaliteit zaden te produceren. En we testen onze zaden blijvend om de kiemkracht te kunnen garanderen. We zorgen ervoor dat onze genetica stabiel en puur is.

Groeien
Naast dat de planten van onze klanten groeien, groeien wij als bedrijf ook. Wij zijn continu bezig met onze producten verbeteren en ons assortiment vergroten met het beste van het beste. Dit allemaal om jou een zo compleet mogelijke kweekervaring te bieden. Houd daarom onze website in de gaten!

Toekomst
Wij zien de toekomst van cannabis en het kweken daarvan rooskleurig in. In veel landen over de hele wereld begint er een omslag te komen in hoe er naar cannabis, de kwekers, en de rokers daarvan gekeken wordt. Wij van Autoflowerbank verwachten daarom dat het in de nabije toekomst nog makkelijker wordt voor de recreatieve kweker om thuis te kweken. Wij zullen er alles aan doen om jou zowel nu als in de toekomst de hoogste kwaliteit autoflower zaden te blijven leveren.