Mooiste cannabis producten

Mooiste cannabis producten

Iedereen die zich ook maar enigszins in cannabis heeft verdiept of ooit eens in een coffeeshop is geweest merkt dat er een cultuurverandering gaande is. Deze is mede in gang gezet door de golf van legalisering in Amerikaanse staten. Deze begon in 2012 in Washington en is nu gelukkig nog steeds gaande. De Verenigde Staten hebben op dit moment absoluut de rol als gidsland op zich genomen. Toen in de Verenigde Staten de eerste dispensaries hadden die van meet af een compleet andere stijl dan de gemiddelde Nederlandse coffeeshop. Waar hier veelal de kleuren rood, groen en geel nog de boventoon voeren. En waar een karikatuur van een Rastafari vaak niet te missen valt, is dat in Amerika heel anders. De dispensaries daar zijn allemaal hypermodern en loeistrak ingericht. Dit heeft ook effect op de producten die de Amerikanen gebruiken om hun cannabis te roken. Hoewel de manier van roken complet anders is, tabak gebruiken wordt vaak gezien als een zonde, hebben ze ontzettend mooie producten. Hieronder dus een lijst met de merken die in onze ogen de mooiste cannabis producten maken en waar jij al je vrienden versteld mee laat staan.

https://www.marleynaturalshop.com/

De naam van dit merk is kan natuurlijk maar een verwijzing zijn naar één man: Bob Marley. Naast dat hij geweldige muziek kon maken die je vast bij en of meerdere sessies hebt opgezet, was hij ook heel duidelijk waar hij vond dat het om draaide in het leven. Niet om geld en spullen, maar om liefhebben. Verwacht van dit merk dan ook geen exorbitante designs maar pure en simpele producten van veelal glas en hout.

https://www.omura.com/

Hou je van cannabis en gadgets? Dan is dit is zeker een merk om in de gaten te houden. Een compleet nieuwe manier van roken. En daar zit al meteen een addertje onder het gras. Dankzij de door hun ontwikkelde technologie Heat-Not-Burn word de cannabis verhit maar verbrand deze niet. Waardoor je het dus ook niet rookt. Nadeel is echter wel dat je ook de lege sticks moet afnemen om het apparaat te kunnen gebruiken. Verzenden helaas nog niet naar Europa maar daar wordt volgens de site aan gewerkt!

https://www.laundryday.co/

Dit merk kan echt niet ontbreken in deze lijst met mooiste cannabis producten. Als we naar dit merk kijken schiet ons maar een ding naar binnen: Californië! Denk aan de stranden, de frisse zeewind, het lekkere klimaat en natuurlijk… cannabis! En dan natuurlijk aan die enorme cannabis cultuur die daar heerst. De gouden driehoek bevindt zich daar, overal zijn goede dispensaries te vinden en het is ook nog eens de perfecte omgeving om te roken. Met de strakke maar ook speelse designs van Laundryday zul je al je vrienden versteld doen staan.

https://www.elevatejane.com/

Als je echt wat bijzonders wil, kijk dan eens op deze website. Ze hebben hier werkelijk alles in alle vormen, kleuren en maten. Hier niet je standaard pijpjes maar bijvoorbeeld in de vorm van een sushi of een kaas. Ook hier zul je je vrienden echt mee kunnen verassen.

MAE staat voor Mind At Ease. Dat is toch wat de meeste van ons zoeken als we een joint opsteken. Met de minimalistische designs van MAE moet dat zeker lukken. Hierdoor kan je je puur focussen op het genieten en plezier maken met je vrienden.

Je moet je stash natuurlijk altijd ergens in bewaren. Het liefst op een droge en donkere plek. Daar voor zijn de cases van Theapothecarrycase pefect. En wat ook nog eens handig is aan deze cases: er zit een slot op! En makkelijke codeslot waardoor je zelf precies kan bepalen wie er wel en niet bij je stash kan. Prachtig van de buitenkant, en handig ingedeeld aan de binnenkant is dit echt een aanrader, echter wel wat aan de prijs.

https://eu.grobo.io/

Absoluut het duurste product van deze lijst met mooiste cannabis producten maar zeker de moeite waard om te bekijken. De growboxen van Grobo hebben meerdere prijzen gewonnen. Onder andere van High Times. Alhoewel ze de voorkeur geven aan feminized seeds zijn autoflower zaden hier ook uitermate geschikt voor. Een prijzig product, maar je zal hier zeker de blits mee maken onder al je kwekende vrienden!