Top landras cannabis

Top landras cannabis

Landras cannabis, grote kans dat in het soortje wat jij nu rookt invloeden van deze inheemse soorten zitten. Of ze echt inheems zijn is nog maar de vraag, want daar verschillen de meningen over. Wat we wel weten is dat als je echt een nieuwe soort wil creëren je met deze soorten aan de slag moet. In dit artikel zette we de meest bekende en invloedrijkste soorten op een rij.

Afghani

Misschien we de meest bekende landras die er is. De moeder aller Indica’s. Zoals de naam al doet vermoeden afkomstig uit Afghanistan maar vervolgens de hele wereld over gegaan. Staat aan de basis van ontelbare soorten en de wereld van cannabis had er heel anders uitgezien zonder deze landras.

Hindu Kush

Vindt haar oorsprong in het gelijknamige gebergte. Zoals jullie weten hebben landrassen eigenschappen die beïnvloed zijn door de omgeving. De Hindu Kush maakt daarom een dikke deken trichomen aan tegen de kou. Wordt daarom ook veel gebruikt voor de productie van hasj.

Thai

Enorm Populaire Sativa. In de Jaren 70 naar amerika gehaald en daar zijn breeders er volop mee gaan experimenteren. Deze strain kan bijna alleen in zijn originele omgeving buiten worden gekweekt maar is wel de een ouder bij veel andere strains. Zoals Blueberry!

Maui

Naast Jamaica staat ook Hawai bekend om haar relaxte levensstijl. Denk maar eens aan de surfcultuur. Deze pure Sativa komt van dit eiland en we kunnen dus wel zegen dat dit een echte tropische verassing is.

Mazar I Sharif

Deze pure Indica is misschien wel een van de meest potente planten ter wereld. Deze plant kan tot ongekende hoogte groeien en bijpassende productie. Deze Indica heeft aan de basis gestaan van vele vele soorten en zal al menig couch lock op zijn geweten hebben.

Lamb’s Breath

Rumour has it, dat dit een van de favoriete strains van Bob Marley was. Tja, het is natuurlijk onmogelijk om deze man los te zien van cannabis. Ook Peter Tosh rekende dit tot een van zijn favorieten. Deze Sativa dominante strain knalt eruit met kruiden en citrus.

Acapulco gold

Deze uit Mexico afkomstige Sativa is een bijzondere. Haar bladeren hebben de bijzondere combinatie van goudbruin en paars. Door dat ze al vele malen gekruist is, is de Acapulco Gold tegenwoordig een zeldzaamheid in het wild!

Zo, we hopen dat je nu wat wijzer bent geworden in de wereld van de landras cannabis. Deze heeft natuurlijk ook aan de basis gestaan van onze eigen soorten. Neem daarom een kijkje in onze winkel!