Eerste keer wiet roken

Eerste keer wiet roken

Grote kans dat als je dit artikel hebt aangeklikt omdat je nog nooit wiet gerookt hebt. Of misschien ben je net klaar met oogsten en ben je klaar voor de eerste keer. Niks mis mee! Voor alles een eerste keer. En zeg nou zelf, wat is er nou leuker dan je zelf gemaakte product proeven. Net als dat je vroeger koekjes ging bakken of heel lekker voor je vrienden kookt kan dat natuurlijk ook met wiet! Lees daarom in dit artikel alles over de eerste keer wiet roken!

Daarom gaan we je in dit artikel alle tips en tricks geven zodat je eerste keer wiet roken een geweldige ervaring wordt! Van waar we het aanraden om te doen tot wat je bij de hand moet hebben.

Voor alles is een eerste keer. Staan, lopen, fietsen, praten en ga zo maar door. Je hebt het allemaal ooit voor de eerste keer moeten doen en ook allemaal moeten leren. Vaak door vaak te oefenen en met vallen en opstaan. We zullen je gerust stellen, wiet roken zal niet met vallen en opstaan hoeven te gaan. Wel zul je de eerste keer nog niet helemaal op de hoogte zijn wat voor jou nou precies de fijnste manier is. Eerste tip: begin de eerste keer rustig en experimenteer daarna steeds meer.

Wat rook ik de eerste keer?

Laten we even de eerder genoemde voorbeelden erbij pakken. Wie net kan lopen rent ook niet meteen een marathon. En wie net kan fietsen fietst ook niet meteen de Tour de France. Daarom raden we je aan om voor de eerste keer een wietje uit te zoeken met een laag THC percentage. Denk aan rond de 14%. Bedenk dat je het nog nooit gedaan hebt en niet bekend bent met de effecten die het op je zal hebben. Een classic zoals White Widow is daarom ideaal voor de eerste keer.

Waar rook ik de eerste keer?

Daar kunnen we heel kort over zijn. In een vertrouwde omgeving! En dat kan overal zijn. Als het voor jou maar goed voelt. Thuis natuurlijk, een park waar je vaak komt of bijvoorbeeld het huis van je beste vriend. Dit zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en geen aandacht aan de omgeving hoeft besteden. Hierdoor kan je extra genieten van je high!

Hoe rook ik de eerste keer?

Wij adviseren je om de eerste keer gewoon een oer-Hollandse joint te roken. Laat bongs, vaporizers, blunts en alle andere manieren nog even staan. We snappen dat je nieuwsgierig bent maar loop niet te hard van stapel. Wij raden je aan om hiervoor bruine ongebleekte vloei te gebruiken omdat hier geen chemicaliën in zitten!

Eten en drinken

We knippen dit op in twee delen, wat eet en drink je voor dat je gaat blowen. En wat een en drink je tijdens het blowen. Deze tip kunnen we niet vaak genoeg geven: hydrateren, hydrateren en nog eens hydrateren. Hierdoor voel je je fris voordat je begint, en tijdens het roken kan je last krijgen van een droge mond. Water helpt dan altijd, maar je kan zeker afwisselen met wat fris of een sapje.

Zorg dat je niet op een lege maag gaat blowen. Eet lekker wat maar niet te zwaar. Je bent vast bekend met het fenomeen vreetkick of ‘munchies’. Dit houdt in dat je tijdens het blowen enorm veel honger kan krijgt. Bereid je hier op voor! Haal dus van tevoren allemaal lekkere dingen in huis. Van zoet tot zout zodat je overal aan toe kan geven. Tijdens je eerste high wil je niet in een drukke supermarkt staan twijfelen wat je moet kiezen.

Combineer je eerste keer blowen niet met andere middelen. Hoe vaak je ook al alcohol hebt gedronken, als je dit combineert met blowen zullen allebei de effecten compleet anders worden. Laat ook andere genotsmiddelen staan. De eerste keer zul je meer dan genoeg plezier aan je high beleven.

Met wie rook ik mijn eerste joint?

Denk hier goed over na! Het is natuurlijk maar een keer de eerste keer. Dus kies de persoon of personen goed uit. Probeer het de eerste keer met een niet te grote groep te doen aangezien dat te veel prikkels op kan leveren. Rook zeker niet alleen de eerste keer! Het is goed om mensen om je heen te hebben die je vertrouwt en bovendien is je eerste keer blowen ook een te mooi moment om niet te delen.

Hoeveel rook ik?

Laat iemand van je vrienden een lichte joint draaien met niet te veel wiet of hasj. Doe rustig aan en rook zeker niet te snel. Voel je niet verplicht om de joint helemaal tot het einde op te roken. De rest van je gezelschap vind dat waarschijnlijk geen probleem om dat wel te doen en je kan hierdoor rustig kijken hoe het voelt.

Wanneer voel ik iets?

Dat kan heel erg verschillen. Soms voel je bij wijze van spreken al iets wanneer je je lippen aan de joint zet. Soms duurt het 10 minuten tot een kwartier. Dit ligt er onder andere aan hoeveel je gegeten hebt en of je goed uitgerust bent. Maar natuurlijk ook aan wat voor soort je rookt! Doe het daarom rustig aan, hierdoor kun je goed aanvoelen hoe het binnenkomt

Plan je dag goed van te voren!

En dit klinkt misschien dubbel, maar we bedoelen eigenlijk dat je niets moet plannen op je dag. Natuurlijk kan je voordat je gaat beginnen nog dingen doen, maar plan vooral nadat je gaat blowen helemaal niets. Doe zelfs de volgende dag nog een beetje rustig aan. Plan bijvoorbeeld geen hele lange autorit de dag erna.

Wat absoluut niet te doen!

We denken dat je dit wel weet, maar we willen je toch nog op het hart drukken om niet deel te nemen aan het verkeer!

We hopen dat we je met deze tips en tricks goed hebben klaargestoomd voor de eerste keer blowen! Wij wensen je alvast heel veel plezier. Heb je toch nog een vraag? Stuur ons dan gerust even ene mail.