Snelst groeiende autoflowers

Snelst groeiende autoflowers

Laten we eerlijk zijn. In verhouding tot feminised zaden zijn alle autoflowers snel. Sommige gefeminiseerde zaden doen er van ontkieming tot oogst wel 3 maanden of langer over. Dit terwijl autoflowers meestal na 2 maanden klaar zijn voor de oogst! Daarom hieronder een lijst de snelst groeiende autoflowers!

Big Bud

Laat je niet misleiden door de naam van deze plant. Want ondanks zijn dikke vette toppen kan je hier al razendsnel van genieten. Binnen 8 tot 9 weken kan je al van het resultaat genieten van deze plant. En wat valt er van deze plant ontzettend veel te genieten. Mede door zijn dikke toppen gaat de oogst per plant al snel richting de 200 gr/plant. En dat na 8 tot 9 weken!

Diesel

Deze plant is wat je zou kunnen noemen een typische autoflower. Een razendsnelle cyclus en wordt niet te hoog. Na 8 weken zou je al kunnen genieten van deze plant! Ondanks dat je veel invloed en controle hebt over de plant kan het natuurlijk ook langer duren. Met haar hoogte tot 70 centimeter is dit de ideale plant voor guerrilla kweek.

Critical

Ook deze plant is weer razendsnel klaar en heeft ook nog eens een geweldige opbrengst. En dan hebben we het nog niet eens over het keurige THC percentage van wel 15% gehad. Een echte topper die iedere kweker en roker minimaal een keer geprobeerd moet hebben. Met haar opbrengst van wel 150 gr/plant valt er na het oogsten genoeg te roken samen met je vrienden.

Amnesia

Met zijn 9 tot 10 weken is deze plant niet de allersnelste onder de autoflowers. Maar niet getreurd! Ze maakt dit allemaal goed met een THC percentage van maar liefst 19%. Die paar weken extra zijn dus meer dan de moeite waard. Onthoud dat een THC percentage van 19% niet niks is en je hier dus echt al de nodige ervaring voor moet hebben. Een ideale plant als je al jaren in de coffeeshop komt en nu eindelijk eens zelf wil gaan kweken!

Skunk

En dan alweer de laatste innde lijst met snelst groeiende autoflowers. Natuurlijk staat deze plant bekend om niets anders dan zijn krachtige aroma. Misschien wel de sterkst ruikende plant van allemaal. Sommige vervloeken deze geur, anderen adoreren de geur. Hoor je bij de laatste groep? Dan hebben we goed nieuws voor je. Je kan na 9 tot 10 weken al genieten van het eindresultaat. Deze autoflower variant van Skunk haalt een beperkte hoogte van 120 cm. Makkelijk te groeien dus. Ook de opbrengst van wel 120 gr/plant valt absoluut niet tegen!