Meest sativa dominante strains

Meest sativa dominante strains

Jullie kennen allemaal wel het gezegde: over smaak valt niet te twisten. Iedere roker heeft zijn voorkeur. Er zijn zoveel mensen die cannabis roken dat je bijna nooit iemand tegen komt die het precies op dezelfde manier als jij doet. Sterker of wat zachtere wiet. Met of zonder tabak. Indicia of Sativa. Laten we over dat laatste dilemma nou toevallig een artikel hebben vandaag! Vandaag behandelen we de top meest Sativa dominante strains uit ons assortiment. De Sativa kenmerkt zich in rookervaring door haar energieke en creativiteit stimulerende effect. Ook zul je bij Sativa’s vaker een hogere dosis THC aantreffen. Voor alle verschillen tussen deze twee verwijzen we je door naar een ander artikel.

AK

Deze plant is een echte wereldreiziger die in alle uithoeken van de wereld zijn roots heeft liggen. Doordat ze gewend is in alle mogelijke klimaten te groeien is ze enorm populair onder kwekers. Makkelijk om te groeien dus! Dankzij de grotendeels Sativa genen van deze plant zal je hier en lekker actief gevoel van krijgen. Ook wordt je creativiteit enorm gestimuleerd, wie weet wat je allemaal bedenkt! Maar wees niet bang, doordat er ook genoeg Indica genen in deze plant aanwezig zijn zal je ook een heerlijke rust over je heen voelen komen.

Cheese

Als je mensen vraagt wat het eerste bij ze opkomt als ze aan Nederland denken noemen ze vaak twee dingen op: wiet en kaas. En laat dat nou precies samen komen in deze plant! Sinds de jaren ’90 is deze geweldige autoflower variant van de originele Cheese op de markt. Door zijn grotendeels Sativa genen zal deze plant je een heerlijk actief en energiek gevoel geven. En met haar 17% THC zal deze goed inslaan. Bereid je voor op een heerlijk ervaring met vrienden waarin je genoeg te bespreken zult hebben. Of rook deze plant in je eentje en kijk waar je brein allemaal mee op de proppen komt.

Blueberry

De naam zegt het al, maar de geur van deze plant alleen al zorgt voor een werkelijk fantastische rookervaring. Alleen al de heerlijk frisse maar zeker aanwezige geur zorgt ervoor dat dit een feest wordt om te roken. Dankzij de grotendeels Indica genen die ze van haar Thaise ouder heeft meegekregen zal het roken van deze plant een actieve ervaring worden. Je zult zin hebben om dingen te doen en lekker te kletsen. Maar geen zorgen, door de ook aanwezige Sativa genen zal je ook heerlijk tot rust komen en alles om je heen vergeten.

Purple Haze

Alweer de een na laatste op deze lijst en werkelijk een absolute klassieker. En niet alleen door de ode die Jimi Hendrix er aan bracht. Door zijn grotendeels Sativa genen is de kans groot dat je na het roken ontzettend actief en creatief wordt. Grote kans dat Hendrix zijn creativiteit een extra boost gaf door het roken van deze strain. Wie weet waar jij allemaal op komt nadat je deze plant hebt gerookt. Door haar keurig THC percentage van 16% zal ze een langdurige actieve high veroorzaken waardoor dit een ervaring wordt om nooit meer te vergeten.

Amnesia

Deze plant met grotendeels Sativa genen is vernoemd naar geheugenverlies. Dat is niet voor niets, deze plant is namelijk in staat om je met een hijs te laten opstijgen. Haar niet geringe THC percentage van maar liefst 19% zal je direct voelen. Wat een heavy hitter is dit. De Sativa genen in combinatie met de hoeveelheid THC zullen je een langdurige cerebrale high bezorgen. Vrolijk en energiek zijn de sleutelwoorden. De smaak laat zich het beste karakteriseren als fris, citrus, exotisch fruit. Kortom, een heerlijke plant om te roken waar je veel plezier aan zult beleven.