De sterkste wietsoorten

De sterkste wietsoorten

Iedere roker en kweker heeft natuurlijk zijn eigen voorkeuren. En vanwege ons ruime assortiment hebben we voor iedere roker en kweker wat wils! De een houdt meer van een lichtere high, terwijl de andere roker de voorkeur geeft aan het de wat hogere sterktes. Daarom zetten wij hier de sterkste wietsoorten uiteen.

Niet alleen het THC gehalte in de wiet bepaald natuurlijk hoe je een high ervaart. Het proces daaraan vooraf, het kweken dus en hoe dat gedaan is heeft natuurlijk ook enorm veel invloed. Waar heb je ze gekweekt? Binnen of buiten? Op zolder of in een ruime garage? En buiten op je balkon of in een grote tuin? Hebben ze veel of weinig licht gehad? Was de temperatuur stabiel of veel schommelingen? Kortom, het resultaat en daarmee ook de strekte is van ontzettend veel factoren afhankelijk.

Gelukkig hebben wij bij Autoflowerbank alleen maar zaden met stabiele genetica. Hierdoor is de kans kleiner dat je voor verassingen komt te staan. Laten we beginnen met de lijst.

Big Bud

Deze strain heeft zijn naam te danken aan de heerlijke grote toppen die deze produceert. En wat is er nou beter dan dat deze grote toppen ook nog eens bomvol met THC zitten? Met een THC percentage van 16% zal deze strain je gegarandeerd in de hogere sferen brengen. Grote toppen en veel THC, een uitstekende combinatie!

OG Kush

Deze Californische klassieker kan natuurlijk niet op deze lijst ontbreken. En met een THC percentage van maar liefst 23% is een plek op deze lijst dan ook enorm terecht. Deze dame laat je met haar hoge THC gehalte in een keer naar de andere kant van de oceaan vliegen. De heerlijke mix van haar muskus, citroen en peper geuren zullen je nog verder in hogere sferen brengen. Sluit je ogen je je hoort de oceaan ruisen…

Jack Herer

Miscchien wel de meest bekende strain van allemaal. In Nederland ontwikked en vernoemd naar de bekendste voorvechter van de legalisering van cannabis: Jack Herer. Met een THC percentage van 16% is dit een niet te onderschatten strain die elke thuiskweker een keer geprobeerd moet hebben!

Amnesia

Een van de bekendste namen op de lijst van sterkste wietsoorten is natuurlijk de Amnesia. De naam zegt het natuurlijk al. Amnesia betekent ernstig geheugenverlies. Niet dat dat echt kan gebeuren natuurlijk, maar met een THC percentage van maar liefst 19% kun je er niet omheen dat dit ook echt een hele stevige roker is. Deze sterke plant zal je zowel lichamelijk als geestelijk compleet laten ontspannen. De frisse geur van citrus en exotisch fruit zal dit tot een zeer aangename rookervaring maken waarbij zowel een energiek en cerebraal gevoel centraal zullen staan.