De meest indica dominante strains

De meest indica dominante strains

Jullie kennen allemaal wel het gezegde: over smaak valt niet te twisten. Iedere roker heeft zijn voorkeur. Er zijn zoveel mensen die cannabis roken dat je bijna nooit iemand tegen komt die het precies op dezelfde manier als jij doet. Sterkere of wat zachtere wiet. Met of zonder tabak. Indicia of Sativa. Laten we over dat laatste dilemma nou toevallig een artikel hebben vandaag! Vandaag behandelen we de meest indica dominante strains uit ons assortiment. De Indica’s kenmerken zich in rookervaring door hun rustgevende effect. Ook zul je bij Indica’s vaker een hogere dosis CBD aantreffen. Voor alle verschillen tussen deze twee verwijzen we je door naar een ander artikel.

Critical

Deze mysterieuze den diepgewortelde soort, er gaan verhalen van wel 11 kruisingen, is misschien wel de meest indica dominante soort uit ons hele assortiment. Als er een plant is die je zal laten relaxen is het deze dan. Met haar toch niet verwaarloosbare THC percentage van 15% zal je na het roken van deze plant in een diepe high storten die je tot in je diepste vezels laat relaxen.

Northern Lights

Oef! Elke hit van deze plant zal inslaan als een bom. Met zijn voornamelijk Indica genen, zo’n 80%, en een keurig THC percentage van 15% zal deze Critical je in een intense kalmerende high weten te brengen. Met een aroma waar tonen van zoet, kruidig en hout in teug te proeven zijn wordt het roken van deze plant een zalige ervaring. Maak het jezelf comfortabel voordat je hieraan begint want als je eenmaal begonnen bent zal je tot weinig meer in staat zijn.

Skunk

Deze plant kennen we natuurlijk allemaal vanwege haar o zo kenmerkende geur. Haar aanwezige aroma is bijna niet anders te omschrijven dan simpelweg: skunk. Toch zijn er aardse en zoete tonen terug te vinden. Deze dominante indica zal de roker vanaf de eerst hijs een sterke cerebrale high bezorgen. Na dat eerste heerlijke gevoel zal vervolgens het lichaam aan de beurt zijn met een lange fysieke high. Een cough-lock high ligt bij het roken van Skunk op de loer. Dus zorg dat je van tevoren alles bij de hand hebt!

Gorilla Glue

Laten we het niet onder stoelen of banken steken. De naam doet het al vermoeden en het klopt ook: dit is een hele stevige roker. Deze Indica dominante dame zal met haar voornamelijk Indica genen en haar THC percentage van maar liefst 24% een enorme high teweeg brengen. Deze plant beschikt ook nog over de nodige Sativa genen, hierdoor zal je niet volledig couch locked zijn maar ook een actief, vrolijk gevoel ervaren.

OG Kush

Als afsluiter van deze top 5 van meest indica dominante strains is wederom een echte klassieker. Voor veel mensen het roken en kweken va wiet waarschijnlijk hiermee. Een van de meest bekende namen van allemaal: OG Kush. De dominante Indica roots zorgen voor een heldere en kalmerende stone maar ook de Sativa kant zal ongetwijfeld naar voren komen door een euforisch gevoel aan te wakkeren. Haar kenmerkende geur van peper, muskus en frisse citroen zullen dit tot een aangename rookervaring maken.